REALIZOWANE PROJEKTYERAZMUS+ 2016/2018COMENIUS 2012/2014CZWARTKI Z BAJKĄZIELONA SZKOŁAMAŁA ROMAROZWINĄĆ SKRZYDŁAPIERWSZAKICOMENIUS 2009/2011

KONTAKTHISTORIA ABSOLWENCIPATRONPRACOWNICYLINKI

DOKUMENTACJA SZKOŁYSTATUTWYCHOWANIEPROFILAKTYKAOCENIANIE

REDAGUJĄ NAUCZYCIELEARTYKUŁYSCENARIUSZEFOTOGRAFIEINTEGRACJAMONTESSORIBIBLIOTEKAHARCERSTWO

 

 

  SEEING AND READING THE VALUE

ERAZMUS+ 2016/2018

STRONA GŁÓWNA

AKTUALNOŚCIDRUKI-REKRUTACJA

PLAN LEKCJI

SZKOLNA RADA RODZICÓW

RZECZNIK PRAW UCZNIA

KONKURSYKÓŁKASPORT

REDAGUJĄ UCZNIOWIESAMORZĄDPREZENTACJEKOMIKSYQUIZY

MATERIAŁY DO LEKCJIRELIGIAINFORMATYKAPRZYWÓDZTWOJĘZYK ANGIELSKI

 

 

  opublikowano dnia 13.06.2018 r.

W Centrum Kulinarnym Sokowirówka w Poniatowej odbyły się warsztaty analityczno-refleksyjne dla  nauczycieli realizujących projekt „Seeing and reading the values”.  W pierwszej części spotkania szczegółowo omówiono działania, aktywności zrealizowane w ramach  projektu. 

 Kliknij zdjęcie, aby powiększyć widok.

Druga część spotkania była dopełnieniem ostatniej wizyty studyjnej w Hiszpanii. Polegała ona na wspólnym przygotowaniu typowych dań hiszpańskich pod kierunkiem szefa kuchni Miguela Gonzaleza Bravo.

 

Iwona Kucharek

 

 

 

redaguje Rafał Pastwa  © 2018